top of page
Friends Enjoying Concert

John Otten

Als creatief beelddenker word ik enthousiast als ik nieuwe mogelijkheden mag ontdekken en verkennen. Ik ben op m’n best als ik mensen kan helpen met een goede oplossing of een juiste koers voor hun vraagstelling. Graag wil ik jouw verhaal goed in beeld brengen, dat verhaal vormgeven en uiteindelijk dat verhaal mee gaan vertellen. Als we daarmee ook nog samen iets van betekenis achter kunnen laten in deze wereld, dan kan mijn dag niet meer stuk.

Sample 04_Moment.jpg
John otten
Sample 02_Moment 02.jpg
Friends Enjoying Concert

Achtergrond

Tijdens mijn opleiding Architectuur heb ik geleerd de wereld om me heen te beschouwen en daarop mijn visie te geven. In mijn werkende leven heb ik daar altijd veel baat bij gehad, omdat ik, veelal tegelijkertijd, bezig ben geweest binnen de vakgebieden marketing, vormgeving en business development. Mijn opgedane kennis en ervaring op al die gebieden wil ik nu graag in gaan zetten om andere organisaties verder te helpen met het in de markt zetten van hun bedrijf, product of dienst.

Achtergond
Friends Enjoying Concert

Toekomst

Ik heb altijd gezegd dat ik iets achter wil laten op deze wereld, iets van betekenis dat voldoening geeft. Daarom ga ik me met Otten Imagineering met name richten op de overheid, bedrijven en organisaties die duurzaamheid, MVO en sociaal ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Deze markten bieden volop kansen en een unieke totaalaanpak middels imagineering is daar uitermate voor geschikt. Hiermee kun je mensen verbinden om samen zoveel mogelijk impact te realiseren op mens, milieu en maatschappij. Wat kunnen wij samen doen om de wereld een klein stukje beter te maken?

Toekomst
bottom of page